Youshine.ro ne oferă fito-cosmetice de înaltă calitate, made in Italy

În articolul de astăzi vreau să vă aduc în atenție un produs tare interesant, de la Vagheggi Phytocosmetici, gama Lime. ,,Vagheggi Phytocosmetici este o companie într-o continuă dezvoltare, fondată în anul 1975 în Italia, care a rămas întotdeauna loială viziunii sale asupra frumuseții. De peste 40 de ani, cosmeticele profesionale Vagheggi sunt un punct de referință pentru produsele cosmetice italienești, în special în domeniul fito-cosmeticelor.,,

Mineralizator de Zinc + Orange Lime Vagheggi – loțiune cu un conținut ridicat de vitamina C, care are un efect de restructurare și anti-stres incredibil, împrospătând și restabilind hidratarea pielii. Poate fi folosită pe tot parcursul anului, atât pe pielea tânără, cât și pe cea matură. Protejează pielea de atacul radicalilor liberi, împotriva stresului zilnic, lăsând-o mai elastică și mai radiantă și o regenerează. Vitamina C stimulează producerea de colagen care ajută la hidratarea pielii și îi oferă protecție UV.

Ingrediente active:

 • Gluconat de zinc:
  Acțiune de remineralizare.
 • Pantenol și bio-ascarid:
  Cu acțiunea anti-oxidantă și protectivă asupra pielii.
 • Zincul:
  Catalizează acțiunea fiziologică anti-oxidantă și protectivă asupra pielii.
 • Apă de flori de portocal:
  Acțiune tonifiantă, regeneratoare, potrivit pentru pielea uscată și reactivă.
 • Ulei esențial de portocală:
  Puternic energizant și revitalizant.

Folosesc acest produs ca un toner revitalizant, în fiecare dimineață iar mirosul de citrice mă trezește instant, este foarte revigorant 🙂 Se pulverizează ușor și hidratează bine tenul. Îl ador și îl recomand cu mare drag!

Pe site-ul celor de la Youshine veți găsi acest produs dar și o gamă largă de produse cosmetice de înaltă calitate de înfrumusețare și îngrijire personală, 100% made in Italy.

Lasă un comentariu