VitaMix – magazin online de sănătate (part I)

Din ce în ce mai mulți oameni fac cumpărături online dar preferă site-uri care au un portofoliu variat de produse şi brand-uri. VitaMix este locul ideal pentru noi, deoarece găsim suplimente alimentare atât pentru copii, cât și pentru adulți, vitamine și minerale necesare unei bune dezvoltări a corpului, antioxidanți, produse de slăbit sau pentru imunitate, produse necesare tratării bolilor cardiovasculare, digestive și chiar tumorilor sau produse de detoxifiere naturală. Apropierea de natură este tot mai des o alegere conştientă, o formă de manifestare a unei filozofii de viaţă, menită să ne ajute să găsim soluţii şi răspunsuri simple, curate, nealterate, pentru diferitele noastre nevoi de îngrijire.
De asemenea, Vitaminix oferă și produse naturiste pentru afecțiuni cronice, pentru sănătatea sexuală a femeilor și a bărbaților dar și alimente fără gluten, mirodenii, fructe uscate, cafea și ceaiuri naturale. Sunt disponibile și produsele cosmetice bio pentru îngrijire personală, produsele de uz casnic bio și săpunurile de cea mai bună calitate.

V-am făcut curioşi? Asta şi vreau 🙂 Eu când am descoperit site-ul nu ştiam ce să aleg 🙂 Voi împărţi acest articol în 2 părţi deoarece am destul de multe produse minunate să vă prezint 🙂

Balsam cu extract de Rostopască – are proprietăţi antioxidante şi este un extraordinar cicatrizant. Rotopasca este recomandată pentru infecţii ale pielii precum negi, psoriazis, herpes, piele crapată, piele deshidratată, piele iritată. De asemenea, reface elasticitatea pielii, calmează şi hidratează pielea. Îmi place formatul acesta mic, este foarte uşor de depozitat şi luat oriunde 🙂 Eu folosesc balsamul pe zonele cu piele uscată iar în ultimele zile, de când temperaturile au scăzut, este indispensabil. Intră foarte, foarte repede în piele şi nu lasă absolut deloc peliculă grasă. Deoarece, în decursul zilei, îmi spăl foarte des mâinile ele sunt foarte uscate iar balsamul mă ajută fiind uşor de ţinut în buzunar iar în felul acesta îl am tot timpul la îndemână 🙂

Apă de Lavandă – lavanda este una dintre cele mai utilizate plante în tratamentele naturiste. Apa de lavandă este un tonic excelent pentru nervi. Este recomandată în tratarea migrenei, durerilor de cap, anxietate, tensiune nervoasă, insomnie și stres emoțional. Are efect de calmare și relaxare și poate fi folosită nediluată. Eu o folosesc seara, aplic câteva pufuri pe pernă pentru un somn odihnitor sau dacă am avut o zi mai grea la serviciu, când ajung acasă aplic câteva pufuri pe ten și simt cum mă ajută să mă relaxez iar mirosul este foarte plăcut, calmant.

Apă de Trandafiri – se știe că trandafirii au fost folosiți încă din antichitate la prepararea diferitelor produse de înfrumusețare sau la prepararea parfumurilor. Apa de trandafiri ajută la reducerea iritației și a roșeții pielii, are proprietăți anti-îmbătrânire și protejează împotriva infecțiilor sau bacteriilor. Cât de minunat miroase această apă de trandafiri, cu mirosul ei dulceag mă relaxează instant și mă transpune într-o grădină plină cu trandafiri 🙂

Complex de uleiuri esențiale Minte Ageră – este un produs natural, fără coloranți, care conține combinația perfectă de uleiuri care contribuie sinergic la o bună funcționare a minții și a memoriei. Ajută la concentrare dar și la o mai bună relaxare deoarece conține:

Ulei esențial de lemn de santal: Lemnul de santal este unul dintre cele mai fine, profunde și bogate uleiuri. Reprezintă omul matur, complet, înțelept (care încântă femeia). Omul altruist, plin de iubire, persoană constantă. 

Ulei esențial de melissa: Un aliat de excepție în calmarea anxietății, uleiul esențial de melissa este utilizat în aromaterapie pentru înlăturarea stărilor de insomnie și de agitație. În medicina tradițională marocană, melissa era utilizată pentru proprietățile sale de calmare, ca sedativ al sistemului nervos central.

Ulei esențial de lavandă: Este un ulei care poate preveni și poate echilibra în egală măsură .

Ulei esențial de chiparos: Chiparosul este un arbore veșnic verde, cu lemn de esență tare, despre care se spune că nu putrezește niciodată. Cuvântul grecesc „sempervirens”, din care derivă numele botanic al arborelui, înseamnă „viață veșnică”. 

Ulei esențial de imortelle: Un ulei esențial rafinat, ce vindecă și protejează energetic. Imortelele au o aromă impresionantă, ușor dulce, ca de miere. Difuzat în încăpere, este un ulei protectiv energetic, calmează psihicul, întărește imunitatea, induce liniștea și calmul.

Toate produsele mai sus menționate fac parte din gama Zanna, care au fost create pentru a celebra stilul de viață simplu, natural și curat. În compoziția lor găsim ingrediente de origine vegetală, naturală, evitând pe cât posibil chiar și conservanții, parabenii, SLS, coloranții sau parfumurile sintetice. Vă invit cu mare drag să accesați site-ul celor de la VitaMix pentru a putea alege din multitudinea de produse pe care o oferă! 🙂

Lasă un comentariu