Qi Cosmetics – cosmetice naturale produse în România

În articolul de astăzi vreau să vă vorbesc despre un brand românesc descoperit recent 🙂 și anume, Qi Cosmetics.

Scurt istoric: ,,Suntem Qi Cosmetics™ și de mai bine de 7 ani creăm dermato cosmetice din ingrediente naturale și certificate bio. Folosim cu multă pricepere și  responsabilitate experiența noastră, o grijă completă față de piele și dragoste față de inovație. Dermato-cosmeticele realizează o barieră împotriva agresiunilor externe asupra pielii. Vorbim aici despre efectele poluării, până la acțiunea razelor UV. Produsele dermato cosmetice naturale marca Qi CosmeticsTM pot preveni efectele imbătrânirii. Sunt gândite să combată eficient diferite afecțiuni ale tenului, cum ar fi: acneea, uscarea excesivă a pielii sau sensibilitatea crescută. Folosim ingrediente naturale, o mare parte din ele fiind certificate organic. Facem o selecție atentă a substanțelor botanice active cu eficiență dovedită clinic. Selectăm ingrediente care s-au dovedit a fi compatibile biologic cu pielea, părul și corpurile noastre, valorificând puterea naturii pentru a vă spori frumusețea naturală. Fiecare produs ce urmează a ajunge la tine este realizat manual, testat din punct de vedere al siguranței și avizat ca fiind microbiologic pur. Concepem doar serii limitate, pentru a ne asigura de faptul că vei beneficia de cosmeticele cele mai proaspete pentru tenul și corpul tău.,,

Foarte bucuroasă am fost când am citit despre produsele lor, când am aflat că produsele Qi Cosmetics sunt realizate exclusiv din ingrediente naturale, proaspete. Uleiurile si unturile folosite sunt presate la rece si certificate organic. Sunt realizate manual, în serie limitată, pentru a asigura prospețimea și calitatea lor iar ambalajele folosite sunt reciclabile.

Am ales să testez 3 produse care mi-au atras atenția 🙂 Țin să menționez că le folosesc de mai bine de o lună de zile și mi-am făcut o părere pe care o pot împărtăși, fără să fie influențată în nici un fel. Raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Coffee Eye Balm – cremă contur ochi care reduce aspectul cearcănelor și pungilor de sub ochi, îmbunătățește aspectul ridurilor existente iar ca ingrediente cheie regăsim: extract de cafea bio, ulei de jojoba bio, unt de shea bio, ulei de măceșe și unt de cacao bio. Are o textură tare interesantă, este asemănătoare unui unt mai moale dar se topește în contact cu căldura pielii și pătrunde rapid. Mirosul este absolut încântător și revigorant 🙂 cafea și puțin unt de cacao dar se disipă relativ repede, nu este deranjant. Este spornică și trebuie folosită o cantitate foarte mică. Această perioadă, de când folosesc crema, a fost destul de grea și stresantă iar cearcănele nu au întârziat să apară dar am observat rezultate vizibile încă din prima săptămână de folosire.

Loțiune Tonică Cu Acid Salicilic Natural – tonic dezincrustant ce conține acid salicilic natural sub forma extractului de salcie, ce curăță, reduce inflamația, micșorează aspectul porilor, degresează și exfoliază ușor pielea. Este foarte bun, mi-a redat aspectul sănătos și strălucitor al tenului. Această variantă naturală cu acid salicilic este minunată, nu usucă tenul și nu îl irită. Îl folosesc în fiecare seară, dimineața mai uit dacă sunt pe grabă 🙂 iar înainte de aplicare trebuie agitat, după vreo 5 minute aplic o cremă de față.

Cremă Colorată Antiage cu SPF mineral – cremă antiage colorată care oferă protecție solară de spectru larg, hidratează pielea, acoperă imperfecțiunile, minimizează aspectul porilor și ameliorează ridurile fine. Sunt foarte încântată de acest produs care îmi hidratează dar în același timp matiază tenul meu mixt. Textură ușor densă dar se aplică foarte ușor pe ten și se adaptează culorii tenului. Nu încarcă tenul absolut deloc și îmi ține sebumul sub control și nu se strânge în jurul liniilor fine.

Sunt foarte plăcut impresionată de cele 3 produse și le folosesc cu mare drag 🙂 Merită să le accesați site-ul deoarece cu siguranță veți găsi produse care se vor potrivi nevoilor voastre 🙂

Lasă un comentariu