Produse pentru îngrijirea părului care au grijă și de natură de la WorldLineCare

În articolul de astăzi vreau să vă aduc în atenție 3 produse destinate îngrijirii părului. Sunt produse care fac ceea ce promit și au grijă și de mediul înconjurător 🙂 Produsele au fost testate mai bine de 1 lună iar acum revin cu păreri oneste care nu au fost influențate în nici un fel.

Două dintre produsele testate sunt de la brandul Abyssian, care este un brand inspirat din natură și dedicat protecției mediului, ce oferă o gamă difersificată de produse cu formule simple, eficiente și curate – fără parabeni, fără sulfați, fără plastic, fără testare pe animale. Pentru fiecare produs achiziționat, Abyssian plantează un copac. Produsele Abyssian sunt create folosind ingrediente naturale provenite din surse sustenabile, uleiul abisinian fiind ingredientul-cheie, în jurul căruia se învârte viziunea brandului de a păstra grija pentru natură și a oferi produse ce vor susține sănătatea și strălucirea părului, având un impact minim asupra mediului.

Mască de păr cu shake proteic Abyssian – această mască de păr este ca un adevărat supliment pentru păr cu extracte de proteine ​​vegetale și ingrediente active anti-poluare pentru a suplimenta puterea și apărarea naturală a părului. Este potrivită pentru orice tip de păr și este 97% naturală, vegană, fără gluten și silicon și vine într-un ambalaj complet reciclabil.

Ingrediente principale ale măștii de păr:

  • Keratina vegană: proteine ​​vegetale puternice, asemănătoare keratinei care susține părul
  • Ulei de ricin: pentru elasticitate și strălucire

La prima vedere pare să aibe o textură densă și chiar mă gândeam că îmi va încărca părul (care este deja cu tendință de îngrășare) dar nu a fost deloc așa. Textura este una lejeră, cu un miros plăcut care îmi lasă firul de păr foarte mătăsos. O folosesc 1-2 ori pe săptămână, aplicând-o de la jumătatea firului de păr și până la vârfuri.

Balsam pentru hidratare profundă Abyssian – balsam botanic, curat, plin de uleiuri naturale hrănitoare. Prin valorificarea puterii proteinelor și vitaminelor de îmbogățire din uleiurile hrănitoare, balsamul aduce părului proprietăți intense de hidratare și regenerare, ajutând la repararea firele rupte și să păstreze umiditatea. Textură non-grasă care hidratează foarte bine firele de păr. Eu îl folosesc o dată pe săptămână, doar la vârfuri. Îmi place foarte mult că are pompiță și astfel este ușor de folosit 🙂

Șampon pentru stimularea creșterii părului Kmax – formulă atent studiată, fără SLS, SLES și care obține o curățare extrem de delicată, care nu alterează filmul hidrolipidic al scalpului, îndepărtând în același timp eficient murdăria și excesul de sebum. Aceste caracteristici fac ca produsul să fie ideal pentru curățarea zilnică.

Ca ingrediente active, care dau volum, strălucire și catifelare părului, avem:

  • Gel de Aloe Vera
  • Proteine hidrolizate din grâu
  • Ulei de jojoba
  • Piroctone olamina

Particularitățile produsului includ și aroma de mentă răcoritoare extrem de plăcută, obținută prin combinarea agenților parfumați complet naturali, cum ar fi uleiul esențial de mentă, cristalele de mentol și camfor, evitând astfel utilizarea esențelor parfumate sintetice.

În afară de acest miros plăcut de mentă care îmi dă un bust de energie 🙂 faptul că este și spornic pentru mine reprezintă un mare plus. Face o spumă densă, care curăță foarte bine părul, lăsând acel ,,scârțâit,, la final 🙂 După a 2-a săptămână de utilizare am observat că au încep să crească fire noi de păr, am observat că nu mi se mai îngrașă atât de des iar după ce îl usuc, părul își păstrează volumul. Sunt încântată și mulțumită de șampon! 🙂

Produsele se găsesc pe site-ul WorldLineCare unde puteți găsi o gamă variată de produse destinate îngrijirii părului și scalpului. Recomand cu drag!

Lasă un comentariu