Prima mea comandă de pe Reverse.ro

„Omul gospodar îşi cumpără vara sanie şi iarna car !” Un proverb vechi însă cu un înțeles foarte bun ! 🙂 Acest proverb l-am aplicat şi eu când mi-am comandat de pe site-ul Reverse.ro , nu una ci 4 perechi de sandale 🙂 Sincer vă spun, că mi-a fost foarte greu să mă opresc doar la 4 🙂 A fost prima data când am comandat de pe Reverse.ro dar am rămas foarte plăcut impresionată de varietatea de modele şi culori pe care o au şi comercializează încălțăminte atât pentru doamne, cât și pentru domni. Nu ai cum să nu găseşti ceva care să nu îţi placă! Preţurile mi s-au părut mai mult decât accesibile, există ceva pentru fiecare buzunar 🙂 Mereu se găsesc şi reduceri pe site. M-a uimit rapiditatea cu care a ajuns comanda dar şi calitatea produselor iar mărimile s-au potrivit la fix! Nu se decalează mărimile dar pentru o mai mare siguranţă, pe site există şi un tabel de mărimi. Cum vă spuneam, mi-am comandat 4 perechi de sandale 🙂 Trebuie doar să mai aştept până soseşte căldura 🙂 🙂

Prima pereche m-am gândit să fie mai casual, aşa că mi-am comandat această pereche Sandale Damă fără Toc Piele Ecologică Gri Domantas .

A 2-a şi a 3-a pereche le-am vrut colorate, perfecte pentru vară, aşa că mi le-am comandat pe acestea Sandale cu Platformă Piele Ecologică Galbene Elissa şi Sandale cu Platformă Piele Ecologică Roy Elissa.

Ultima pereche am vrut să fie elegante aşa că mi-am comandat această pereche Sandale cu Toc Piele Ecologică Nude Jazmin.

De asemenea, aveţi şi transport gratuit al comenzilor de peste 300 lei iar returnarea produselor este posibilă în termen de 14 zile calendaristice. Sunt foarte mulţumită de calitatea produselor şi cu siguranţă o să mai urmeze şi alte comenzi 🙂 Vă încurajez să faceţi o vizită pe site-ul Reverse.ro !

Lasă un comentariu