New discovery – Hush&Hush brand

Să fie mai bine de o lună de când am văzut pentru prima dată, live, produsele Hush & Hush. Știam din online depre ele, de la niște fete din America pe care le urmăresc, care le recomandau și spuneau că deși sunt scumpe, merită fiecare bănuț. A fost la evenimentul Cosmobeauty unde am putut afla mult mai multe despre acest brand și despre produsele din portofoliul lor.

Povestea Hush & Hush: „Filozofia trăirii unei vieți armonioase a fost înrădăcinată în noi la o vârsta fragedă și este una căreia încă îi rămânem devotați. Astăzi, poate mai mult decât niciodată, este tot mai evident că cea mai bună abordare a îmbătrânirii sănătoase este folosirea atât a produselor externe, cât și a celor interne. În calitatea noastră de fondatori ai IMAGE Skincare, una dintre cele mai importante companii de îngrijire clinică a pielii din întreaga lume, ne ocupăm de bunăstarea pielii.”

Hush & Hush a fost creată datorită cunoștințelor și cercetărilor referitoare la procesul de îmbătrânire, îngrijire a pielii, frumusețe și wellness. Fondatorul, dr. Marc Ronert, un chirurg plastician și reconstructiv german, își aduce experiența științifică pentru fiecare produs din catalogul mărcii. Compania operează cu o filozofie centrată pe client și pe știință, ceea ce înseamnă că se străduiesc să-și păstreze produsele fără sulfați, fillere, gelatină, agenți de încărcare și alte ingrediente inutile. Ei fac acest lucru în speranța de a promova o durată de viață mai lungă și mai sănătoasă pentru toți clienții lor.

Ce vreau să subliniez este faptul că în spatele acestor produse Hush & Hush stau sute de ore de cercetări dar și pasiune și dedicare.

Așa cum vă spuneam mai sus, în cadrul evenimentului Cosmobeauty (am pus link către articol) am avut ocazia să particip la o tombolă la stand-ul Hush & Hush, unde am  câștigat șamponul și balsamul din gama DeeplyRooted 🙂 🙂  Un lucru foarte interesant este faptul că ambalajul ambelor produse este fabricat din trestie de zahăr!!

Șampon DeeplyRooted – este un șampon ușor exfoliant, care curate delicat scalpul și firul de păr. Are formulă vegană, netestat pe animale, fără parabeni, fără parfum artificial, fără sulfați, ce poate fi folosit în cazul tuturor tipurilor de păr. Ingredientul brevetat KeraGuard™ protejează părul împotriva estompării culorii din cauza factorilor de mediu, precum poluarea, radiațiile UV și căldura. Are un parfum revigorant și energizant, de mentă și citrice iar textura este una densă dar care curăță foarte bine, fără să agreseze scalpul sau firul de păr. Este o adevărată plăcere să îl folosesc și am observat cam din a 2-a săptămână de folosire că firele care îmi cădeau sunt din ce în ce mai puține pe perie iar părul are un ușor volum natural la rădăcină 🙂

Balsam DeeplyRooted – este un balsam care hidratează părul subțire, fragil și îmbătrânit cu ajutorul ingredientelor derivate din plante, de origine organică. LipoBeads din uleiul de măsline se descompune la impact, îmbibând părul cu hidratare. Este un produs vegan, netestat pe animale, fără parabeni și fără parfum artificial. Are un miros plăcut de mentă și citrice, cu o notă discretă de cacao. Balsamul este bogat și cremos dar cu o textură ușoară care nu încarcă deloc firul de păr.

Folosind ambele produse împreună, de mai bine de 1 lună, vă pot spune că am observant un aspect mai sănătos al scalpului și firului de păr. Mirosul plăcut și revigorant de citrice, pe care ambele produse îl au, fac să fie o experiență senzorială minunată iar în timpul folosirii simt o senzație de răcoare care este liniștitoare și plăcută. După clătire și uscare, această senzație de răcoare persistă 🙂 Am observat că părul meu este mai strălucitor, mai moale la atingere și mai hidratat. Aștept cu nerăbdare să văd rezultatele pe termen lung 🙂

Cu siguranță le voi recumpăra și voi adăuga de asemenea, din aceeași gamă DeeplyRooted, serul și suplimentul pentru creșterea părului 🙂 pentru că da, au și suplimente iar dacă intrați pe pagina ImageSkincare veți găsi un portofoliu variat de produse care merită încercate 🙂

Lasă un comentariu