Lumânările lucrate manual Nor Home

Apreciez foarte mult produsele lucrate manual deoarece aduc unicitate, se disting și se separă din comercial. Faptul că un produs a fost lucrat de mâinile unui om și nu de o mașinărie, mă face să mă simt specială și mă face să apreciez și mai mult produsul final.

Recent am descoperit lumânările parfumate din ceară de soia, lucrate manual de la Nor Home. Au un miros absolut minunat, chiar și atunci când nu le aprind. Sunt lucrate foarte atent, cu pasiune și oferă o calitate superioară față de produsul de serie. Asta face ca lumânările lor să fie speciale; faptul că artistul/ creatorul le-a făcut special pentru mine, pentru tine, pentru o ea sau un el. Creatorul investește mai mult decât timp și talent, investește pasiune, dăruire și emoție.

Lumânarea Sweet Tobacco- 100% ceară din soia, turnată manual într-un elegant vas de ceramică, cu fitil de lemn. Este preferata mea 💖💖 nu mă mai satur de mirosul ei elegant, oriental care conține frunze de tabac, sâmburi de tonka, vanilie și cacao. Un miros absolut divin, ce nu poate fi redat în cuvinte.

Lumânarea Magic Berry- 100% ceară din soia naturală, turnată manual. O pot descrie astfel: vara într-un borcănel drăgălaș 💖 Arome de coacăze și zmeură, căpșuni, afine, măr, cireș și scorțișoară. Toate aceste note fructate și suculente sunt înfășurate în dulceața subtonurilor de zahăr.

Lumânarea Juicy Grapefruit- 100% ceară din soia, turnată manual într-un recient elegant. Un parfum intens dar cu note citrice de grapefruit și vanilie.

Lumânările lucrate manual Nor Home sunt lucrate în loturi mici, cu pasiune, dăruire și emoție. Ele aduc inspirație 💖 Vi le recomand cu căldură!

Lasă un comentariu