Încă puțin și încep reducerile pe Modlet

În ultima perioadă sunt pusă pe căutat cele mai bune site-uri cu cele mai oferte de Black Friday 🙂 Așa se face că am descoperit un nou site de încălțăminte și anume, Modlet.

Așa de mult mă bucur când descopăr site-uri noi, cu produse foarte bune calitativ și la prețuri accesibile. Mă bucur că pot împărtăși cu voi această bucurie 🙂

Au încălțăminte atât pentru femei cât și pentru bărbați, cu modele și culori variate. Dar ce m-a uimit cel mai mult la Modlet a fost prețul care este foarte accesibil dar și calitatea produselor.

Zilele trecute vorbeam cu o prietenă și îi povesteam că am descoperit un site super interesant, cu o mulțime de cizme, botine, pantofi și că modelele sunt superbe iar prețul este unul foarte bun. Dar totuși aveam o ușoară ezitare pentru că nu eram sigură de calitatea produselor. Cum să pui prețuri așa mici la o pereche de pantofi de culoare bej, cu toc subțire și barete cu pietre aplicate? Sau la o pereche de pantofi de culoare galbenă, cu toc multicolor gros?

Prietena mea mă întreabă: despre ce site este vorba? Poate te pot ajuta, doar ști că eu comand foarte mult de pe internet. Am scos telefonul și i-am arătat pagina Modlet. Mi-a zâmbit și mi-a spus să stau liniștită deoarece ea în ultima perioadă doar de la ei își comandă 🙂 Am rămas surprinsă deoarece îi văzusem încălțările din ultima perioadă dar sincer nu mă gândeam că le-a cumpărat online și că au costat așa puțin, de aceea când o vedeam cu câte o pereche de pantofi noi nu o întrebam deoarece eu credeam că sunt luați din vreun magazin și cine știe cât au costat.

Am văzut că au o calitate foarte bună, cei purtați de ea în ziua aceea erau din piele, de culoare nude, cu toc mic și gros. Foarte comozi și eleganți. Mi-a spus că returul este unul foarte ușor și simplu, fără bătăi de cap iar la capitolul ,,Relații cu clienții’’ stau foarte bine. Au și un tabel de  mărimi pentru a ne fi cât mai ușor atunci când alegem încălțămintea.

Ce să mai zic, m-a convins! O să profit de reducerile pe care le vor avea de Black Friday și cu siguranță îmi voi cumpăra câteva perechi de pantofi și, de ce nu, poate niște perechi de sandale 🙂 🙂 Am văzut câteva perechi de pantofi cu niște combinații de culori tare interesante, sunt ceva aparte 🙂 Cu așa pantofi poți scoate din anonimat orice ținută.

Vă încurajez și pe voi să profitați de reducerile din magazinul online Modlet! 🙂

Lasă un comentariu