Gift ideas part3- Elmiplant

Astăzi revin cu o nouă idee de cadouri care pot fi oferite atât acum de sărbători dar nu numai. Am primit de la Line Agency un minunat și practic cadou, un set de la Elmiplant alcătuit dintr-o loțiune de corp și o cremă de mâini.  Cred că astfel de seturi cadou nu vor da niciodată greș când sunt oferite, deoarece orice femeie adoră astfel de produse 🙂 Elmiplant este un brand românesc iar seturile cadou propuse de ei au niște prețuri accesibile.

Loțiune de corp beloved vanilla– 90% ingrediente de origine naturală, textură cremoasă și parfum delicat care lasă pielea catifelată și hidratată. Este potrivită pentru toate tipurile de piele. Mirosul de vanilie pe care îl are loțiunea persistă destul de bine pe piele după aplicare și se absoarbe bine în piele.

Cremă pentru mâini Xpress Absorb– este îmbogățită cu aloe vera 100% naturală și complexul de vitamine B, ambele oferind mâinilor hidratarea necesară. În sezonul rece, pentru mine, crema de mâini este esențială iar aceasta de la Elmiplant îmi place foarte mult pentru că se absoarbe super repede, are un miros plăcut și îmi păstrează mâinile hidratate destul de mult timp. Cred că acesta este unul din seturile cadou pe care oricând le-ai dărui vor fi bine primite 🙂 Mulțumesc Line Agency și Elmiplant! 🙂

Today I come back with a new gift idea that can be offered now for holidays but not only.
I received from Line Agency a wonderful and practical gift, a set from Elmiplant consisting of a body lotion and a hand cream. I think that such gift sets will never fail when offered, because any woman loves such products 🙂
Elmiplant is a Romanian brand and the gift sets offered by them have affordable prices.
Beloved vanilla body lotion – 90% natural ingredients, creamy texture and delicate fragrance that leaves the skin soft and hydrated. It is suitable for all skin types.
The vanilla odor of the lotion persists quite well on the skin after application and absorbs well into the skin.
Xpress Absorb Hand Cream – is enriched with 100% natural aloe vera and the B Vitamin Complex, both giving the hands the necessary hydration.
In the cold season, for me, hand cream is essential and this one from Elmiplant I like very much because it absorbs super quickly, has a pleasant smell and keeps my hands hydrated for a long time.
I think this is one of the gift sets that when you will give, it will be always welcomed 🙂
Thank you Line Agency and Elmiplant! 🙂

3 comentarii la „Gift ideas part3- Elmiplant”

Lasă un comentariu