Experiența mea cu Reverse și de ce poți cumpăra cu încredere de la eiBună din nou! Sper că și tu te bucuri de zilele astea frumoase de toamnă. Cred că ar trebui să profităm cât mai mult de ele înainte să fim nevoiți să scoatem artileria grea (și groasă) de iarnă.
Știi ce-i cel mai frumos de făcut acum? Plimbări. Aerul tare și rece, uneori, te ajută să te revigorezi. Dar aspectul cel mai fain al plimbărilor este peisajul. Culorile astea reci în tonuri pământii, roșiatice sau aurii sunt de poveste. Este păcat să treacă neobservate. Imaginează-ți cum ar arăta o zi de weekend în care te plimbi printre toate aceste culori. Poate într-un parc. Să nu mai zic ce poze fantastice ar ieși! Știu că plimbările lungi pot fi pe cât de frumoase, pe atât de obositoare din cauza efortului fizic depus un timp îndelungat. Atunci când te gândești la o astfel de activitate, trebuie să ții cont de încălțăminte. Categoric trebuie să porți ceva confortabil și de calitate. Iar pentru asta eu îți recomand să dai o geană pe site-ul celor de la Reverse.

I-am descoperit acum câțiva ani și tot ce pot să spun este că mi-au câștigat fidelitatea pe viață. Iubesc natura și-mi place să o descopăr. Dar asta vine cu efort, așa cum spuneam. Pentru că-mi plac plimbările lungi și drumețiile, am nevoie de încălțăminte super confortabilă. La fel am gândit și acum ceva timp când am descoperit magazinul online. Mi-am zis să încerc, ce poate fi rău? În cel mai rău caz, voi știi dacă merită sau nu să mai investesc în ei. Zis și făcut! Mi-am cumpărat o pereche de adidași. Prima dată i-am purtat câteva ore. Și nici nu am simțit. Primul gând a fost „waw”. Dar ce crezi? Nu m-am lăsat cu una cu două și am continuat să îi testez. Cu fiecare purtare deveneau tot mai confortabili și lejeri. Mă simțeam foarte bine în ei și în scurt timp i-am adăugat și pe ei în categoria încălțări preferate. Am avut încredere să mai testez o pereche. De ghete, de data asta. Și mi-am format o părere la fel de bună. Astfel că am început să recomand Reverse. Și cei care m-au ascultat au rămas plăcut impresionați.
Dar, desigur, eu nu m-am oprit la două perechi de încălțăminte. Pentru că ador aceste piese, îmi doresc să am cât mai multe. De-a lungul timpului mi-am comandat diferite modele de pantofi, cizme de la Reverse. Și pentru că nu cred că mă las prea curând, urmăresc site-ul în permanență.

Așa am aflat de ofertele de la Reverse de Black Friday care încep pe 11 noiembrie! Și nu-ți spun ce bucurie! Abia aștept să pun în coș toți papucii pe care am pus ochi. Sau..bine, hai, poate nu toți, având în vedere câte perechi am ochit.
Ce vreau să spun cu asta? Că magazinul Reverse este printre acele magazine cu încălțăminte care nu te dezamăgesc. Și chiar te invit să nu mă crezi pe cuvânt și să încerci și tu produsele lor. Aștept să-mi scrii părerea ta. Oare vom ajunge să împărtășim aceeași pasiune?

Sursa foto: reverse.ro, freepik.com

Lasă un comentariu