De ce aleg să citesc aricolele din revista online Flawless.ro

În opinia mea revistele digitale sunt mai bune deoarece ajută la economisirea costurilor de imprimare iar rezultatul final este o publicație ecologică care contribuie la conservarea copacilor. Acestea permit, de asemenea, mai multe interacțiuni cu conținutul revistei, deoarece formatul digital poate sprijini link-uri și conținut media îmbogățit. Pot vizualiza videoclipuri în timp ce citesc un anumit articol și îl pot partaja cu prietenii și familia.

Revista online pe care o citesc cu mare interes şi care îmi alimentează dorinţa de cunoaştere a tot ce este nou, este Flawless.ro dar mai ales pentru că este fondată de Alexandra Nuţă-Stoica, care este o persoană absolut minunată şi care pune suflet şi foarte mult profesionalism în tot ceea ce face.

Să vă spun mai multe despre revista Flawless.ro :

  • www.flawless.ro este o revistă online fondată de Alexandra Nuță-Stoica, fost redactor-șef la Jurnalul de Estetică și, mai târziu, la Șapte Seri, și de Ioana Radu. Aceasta din urmă s-a retras din proiectul flawless, dar a rămas cel mai bun prieten al proiectului editorial și cel mai drag colaborator al Alexandrei și al întregii echipe flawless.
    • Revista are 6 secțiuni dedicate viciilor noastre cotidiene: fun&games, fashion&accessories, beauty&makeup, lifestyle&leisure, how to și boys&toys – la masculin. Pentru că da, este o revistă pentru ambele sexe, pentru „băieţi buni, fete rele şi toți cei cu inima neîmblânzită și dor de ducă”.
    • www.flawless.ro propune subiecte interesante din toate punctele de vedere, de la interviuri cu vedete și designeri români, cu și despre creație, până la recenzii de cărți și filme și recomandări de călătorie. Rubrica How to… este dedicată micilor trucuri care ne pot face viața mai ușoară, zi de zi.
    • Această revistă online de lifestyle își propune în primul rând să prezinte publicului artiști talentați, la început de drum, designeri creativi, uneori necunoscuți, dar și părțile mai puțin știute ale călătoriilor și vacanțelor din România și din străinătate. Nu lipsește nici muzica, nici filmele cu adevărat fascinante, iar un loc special în inima autorilor va rămâne mereu lectura.
    • www.flawless.ro susține toți oamenii creativi din mediul online, fie că vorbim despre jurnaliști de renume sau bloggeri, prin campanii integrate în cadrul revistei și nu numai.

Pot citi articolele chiar din confortul casei mele, fără a mai fi nevoită să pierd timp studiind revistele noi apărute şi economisesc şi bani 🙂 Numai de câştigat! Sper că v-am stârnit curiozitatea şi o să intraţi cât mai curând pentru a fi la curent cu noutăţile 🙂

2 comentarii la „De ce aleg să citesc aricolele din revista online Flawless.ro”

Lasă un comentariu