Cum să lași în urmă grija unui cadou? Iată cât de simplu este!De câte ori nu am fost invitați la ziua de naștere a unui copil sau la o familie care are prichindeii acasă și nu am știut ce să le cumpărăm celor mici? Cel puțin în cazul meu această problemă apare de fiecare dată! Chiar este complicat să ghicești gusturile unui copil, dar și preferințele unui părinte. De aceea, cred că am găsit varianta câștigătoare!

Uite câteva cadouri de care orice copil va fi garantat satisfăcut.

Pentru că urmează Crăciunul și Sfântul Nicolae, m-am gândit la cei mai micuți din familie și ce cadouri aș putea să le fac. Desigur, aceasta este una dintre cele mai mari probleme ale adulților, iar clasicele jucării de la magazinele fizice sunt deja depășite. Copiii au nevoie de lucruri cât mai interactive, care să îi stimuleze, nu să îi plictisească. De asemenea, mai este și problema părinților, care au anumite pretenții atunci când vine vorba despre obiectele cu care se joacă cei mici.

De aceea, m-am pus pe căutat și m-am gândit că sigur trebuie să existe magazine care au oferte geniale de Black Friday și care au și produse de top în oferta lor. Așa că am început să caut și credeți-mă că nu a fost deloc ușor. Peste tot găsești cam aceleași recomandări, iar eu voiam să scap de această grijă. Asta până când am dat de ofertele de Black Friday de la Hectarul și am văzut gama lor de produse! M-au convins imediat.

De exemplu, am să achiziționez pentru un copil pasionat de fotografie un aparat retro cu film. În acest fel, poate face poze oriunde și oricând își dorește. Cei de le Hectarul.ro au și balansoare pe arcuri. Mi se pare o idee foarte bună pentru cei mici care locuiesc la curte și vor să se bucure de un spațiu de joacă. O altă idee este binoclul! Chiar și eu adoram această jucărie în copilărie. Pe lângă faptul că îmi spionam vecinii, adoram să mă uit seara după stele căzătoare! Acest magazin are o mulțime de produse pentru copii, iar unele dintre ele au fost testate de mulți dintre prietenii mei care sunt proaspeți părinți!

Un lucru pe care de abia aștept să îl achiziționez de Black Friday este leagănul de copii. Nu îmi poți spune că există copil care nu îl va adora!


Așadar, eu o să profit de ofertele la categoriile din site de până la 70% și cu siguranță o să mai revin!

Sursa foto: Unsplash.com

Lasă un comentariu