Cosmetice naturale –  Natura Siberica

Îmi place să descopăr brand-uri noi și să pot împărtăși părerile mele 🤗                       Acum ceva timp am avut ocazia să primesc spre testare 3 produse de la Natura Siberica, care este un brand de cosmetice naturale din plante sălbatice. Este un brand rusesc, specializat în cosmetice bio de top și care folosește proprietățile excepționale ale plantelor, ale ierburilor și ale fructelor siberiene culese manual, care pot supraviețui în cele mai dure condiții climatice și au o uimitoare putere antioxidantă. Produsele Natura Siberica conțin doar un minim de ingrediente artificiale și respectă standardele europene de calitate pentru cosmetice bio, fiind distinse cu numeroase premii și certificate internaționale.                         Vreau să precizez că părerile mele sunt personale și nu au fost influențate în nici un fel. Produsele le folosesc de mai bine de  o săptămână.

Gel spumant pentru curățarea feței – are la bază extractul de cătină siberiană din munții Altai, cea mai bogată sursă de vitamina C. Conține hidrolat organic de cătină din munții Altai ce stimulează elasticitatea și menținerea apei în țesuturi. Vitamina C stimulează protecția naturală a pielii și grăbește procesele regenerative iar acizi AHA îmbunătățesc textura pielii și conferă luminozitate.                                     Îmi place cum îmi lasă pielea, curăță delicat, cu un parfum fin și lasă o senzație de prospețime. Nu îmi usucă tenul absolut deloc iar faptul că are pompiță mă face să îl ador și mai mult 💖 

Ser antioxidant pentru ten cu Vitamina C – cu un conținut ridicat de substanțe active, ce are la bază extractul de cătină siberiană din munții Altai, cea mai bogată sursă de vitamina C. Conține vitamina C care stimulează protectia naturală a pielii și grăbește procesele regenerative. Vitamina A care curăță tenul și îl lasă radiant și Vitamina E care este un puternic antioxidant, minimizează semnele îmbătrânirii premature.                                Are o textură lejeră, cu un miros tare plăcut 🙂 Tenul meu mixt adoră acest serum💖 Intră repede în piele și o lasă hidratată. Îl folosesc atât dimineața cât și seara și îl aplic și pe zona gâtului și a decolteului.

Spray pentru îngrijirea părului Repair my hair – reface, regenerează, protejează și previne apariția vârfurilor despicate. Extractul organic de Floare de Colț catifelează și hidratează părul, Keratina Plant Pro este proteina care întărește părul și previne ruperea acestuia, protejează împotriva deteriorării de la căldură, uleiul organic de Cerdu Siberian regenerează părul deteriorat, întărește și îl face strălucitor, extractul organic de Trandafir Arctic protejează părul de factorii externi.                                                   Îl folosesc pe părul umed, după spălarea părului și aplic căldură pe păr, fie folosesc uscătorul de păr, fie peria rotativă. Are un miros plăcut, nu îmi încarcă părul și am observat că firul de păr este mai gros și acel aspect de frizz a fost eliminat 💖

Sunt foarte încântată de produsele testate și le voi folosi în continuare 🤗💖 Cei de la Natura Siberica au o gamă foarte variată de produse care merită încercate!

Lasă un comentariu