Carespot.ro – quality products at affortable prices part.4

Un alt brand de make-up foarte cunoscut, este NYX, brand care îl găsești pe Carespot.ro la prețuri accesibile.

După cum spuneam și în articolele trecute, Carespot.ro este un site care oferă o multitudine de produse de îngrijire, make-up, accesorii dar și haine, la un preț accesibil. Dau dovadă de profesionalism și amabilitate, ceea ce este un mare plus.

Îmi plac rujurile și cred că niciodată nu voi avea suficiente în colecția mea de make-up:-) Răsfoind paginile cu rujuri de la Carespot.ro , am dat și peste setul de rujuri de la NYX.

Set NYX Plush Gel  02 – vine cu 3 rujuri în nuanțe foarte plăcute și perfecte pentru vară 🙂  Aplicate o singură dată, lasă pe buze o culoare perfectă pentru un machiaj de zi, dar aplicate de 2 ori culoarea se intensifică fiind potrivite pentru un machiaj de seară.

Au o textură foarte cremoasă, se aplică foarte ușor. Fiind cu o textură cremoasă, este normal să nu reziste ca unul mat ( lucru care se întâmplă cu orice ruj de acest gen ) iar pentru ai prelungi durata este bine să folosim un creion de buze.  Lasă un luciu foarte frumos pe buze, nu se strânge și hidratează buzele.

Setul conține următoarele nuanțe:

Azalea –  este o nuanță de roz vibrant cu subton albastru

Coral Mist – este o nuanță de portocaliu/coral superb

Karma Kiss – este o nuanță de roșu zmeură foarte frumos

Ador aceste rujuri iar nuanțele sunt perfecte pentru tenul meu.  Cu siguranță o să mai încerc și alte nuanțe ale acestor rujuri.  De asemenea, ambalajul este foarte frumos, colorat și finuț, ceea ce îl face ușor de luat cu mine, fie în geantă sau chiar în buzunar atunci când sunt pe fugă 🙂

Pe Carespot.ro găsiți o varietate de produse de la brand-ul NYX la prețuri accesibile.

Voi le-ați încercat?

Another brand of well-known make-up is NYX, a brand that you can find at Carespot.ro at affordable prices.
As I said in previous articles, Carespot.ro is a site that offers a wealth of care products, make-up, accessories and clothes at an affordable price. They show professionalism and courtesy, which is a great plus.
I love lipsticks and I think I will never have enough in my makeup collection:-) By browsing the lipstick pages at Carespot.ro, I have found the NYX lipstick set.
NYX Plush Gel 02 – comes with 3 lipsticks in very pleasant shades and perfect for summer:-) Apply once and it leaves on the lips a perfect color for a day makeup, but applied twice the color intensifies being suitable for a makeup in the evening.
They have a very creamy texture, they apply very easily. Being with a creamy texture, it’s normal not to resist as well as a matte one (which happens with any lipstick of this kind) and it’s good to use a lip pencil to prolong it. Leaves a beautiful gloss, will not feel dry and moisturize your lips.
The set contains the following shades:
Azalea – is a vibrant pink shade with blue subton
Coral Mist – is a shade of beautiful orange / coral
Karma Kiss – is a shade of red raspberries very beautiful
I love these lipsticks and the shades are perfect for my skin tone. I will definitely try other shades of these lipsticks. Also, the packaging is very beautiful, colorful and fine, which makes it easy to take with me either in my bag or even in my pocket when I’m on the run.
On Carespot.ro you can find a variety of products from the NYX brand at affordable prices.
Have you tried them?

2 comentarii la „Carespot.ro – quality products at affortable prices part.4”

Lasă un comentariu