BunRomânesc – locul unde întâlnim doar produse 100% naturale, românești

Cum ar fi să putem găsi cât mai multe produse românești într-un singur loc? Cât mai mulți producători locali care vor să ne împărtășească minunatele lor produse românești? Totul să fie la îndemână, doar la un click distanță? 🙂 Cei de la BunRomânesc fac o treabă minunată, împărtășind cu noi tradiția și produsele românești 🙂

Am avut șansa să testez niște produse românești minunate și vreau să împărtășesc cu voi 🙂 așa că voi împărți articolul în două părți, pentru că da, sunt multe produse 🙂 🙂

Apă micelară Jojoba și Flori de Portocal – conține apă de neroli (flori de portocal) care redă strălucirea naturală și frumusețea tenului și uleiul de jojoba care curăță blând tenul. Cei drept nu am mai văzut până acum apă micelară în ambalaj de sticlă și cu sistem de dozare tip spray/pulverizare, mi se pare un lucru inovator 🙂 plus că ador produsele care au pompiță deoarece sunt mul mai ușor de folosit. Aș putea să o aplic pe o dischetă demachiantă și apoi să îmi șterg tenul cu ea dar eu prefer să o aplic direct pe față și după să vin cu discheta pentru a șterge impuritășile de pe ten. Îmi place cum se simte tenul după ce o folosesc, nu îl usucă absolut deloc și nici nu simt nevoia să mă clătesc după pe ten, nu lasă aceea senzație grasă cum am mai întâlnit. Cu alte cuvinte, este delicată cu tenul dar curăță foarte bine tenul 🙂 Are un miros plăcut, natural de portocale. Nu conține parfum sau coloranți artificiali. Este produsă în România, de brandul Artissana >> ”Preparăm cosmetice certificate din ingrediente naturale. Bucățele de natură care îți vor lumina tenul, catifela mâinile și corpul și delecta simțurile”

Soluție Micelară – conține 99% ingrediente de origine naturală care curăță delicat tenul. Nu usucă absolut deloc pielea. Nu îmi irită ochii, nu are un miros puternic, este ceva discret care imediat dispare, fiind potrivită și pentru persoanele care nu suportă mirosul de parfum în produse 🙂 Formatul este unul practic, numai bun de luat în vacanțe 🙂 Produsă în România, de brandul Madugali >> ”Produsele cosmetice vegane Madugali sunt formulate cu antioxidanți performanți, vitamine naturale și uleiuri esențiale pentru a oferi pielii beneficii maxime. Create de un farmacist dedicat produselor cosmetice curate și de calitate, colecția de frumusețe naturală a mărcii este plină de ingrediente botanice hrănitoare”

Gel de duș natural Rose Garden – miroase absolut minunat acest gel de duș. Îmi place că parfumul de trandafir din gel, este foarte delicat și discret dar suficient de intens cât să te ducă cu gândul la o grădină plină cu trandafiri și să dea o stare de bine 🙂 Nu usucă pielea absolut deloc, ba din contră, o hidratează foarte bine. Și acest gel de duș este produs în România, de brandul Artissana.

Cremă pentru mâini – indispensabilă mai ales în sezonul rece 🙂 dar când are și 99% ingrediente de origine naturală și este făcută în România, o folosesc cu și mai mare drag 🙂 Îmi place că intră foarte repede în piele, hidratează foarte bine dar fără să lase peliculă grasă iar mirosul este unul plăcut, natural. Este fabricată în România, de brandul Madugali.

Câte produse minunate și pentru toate gusturile, se găsesc pe site-ul celor de la BunRomânesc iar raportul calitate-preț este unul foarte bun. Țin să precizez că putem găsi atât produse alimentare, cât și produse non-alcoolice sau ceva dulce sănătos 🙂 Recomand cu mare, mare drag! Absolut toate produsele sunt românești, de cea mai bună calitate.

Lasă un comentariu