Beyus – cea mai pură apă termală din România

Apa termală, după părerea mea, ar trebui să fie un produs indispensabil oricărei persoane preocupate de frumusețea și sănătatea pielii. Ea are în compoziție numeroase oligoelemente și minerale esențiale, transformând-o în tratament pentru o gamă largă de afecțiuni.

După cum observați din titlu, am descoperit cea mai pură apă termală din România. De ce afirm acest lucru? Deoarece apa termală Beyus NU este amestecată cu aerul comprimat ce o propulsează iar pe piele ajunge DOAR apa termală 100% pură, din adâncurile acviferului triasic al Munților Apuseni din Transilvania, extrasă direct de la 2500 m adâncime. Este un produs dermo-cosmetic de calitate premium destinat îngrijirii tuturor tipurilor de piele – având efecte foarte benefice pentru pielea acneică, sensibilă, atopică, uscată sau mixtă – acțiune de calmare, hidratare intensă, purificare și reparare.

Apa termală Beyus este condiționată direct de la sursă, în recipiente cu pulverizator sterile, dotate cu tehnologia BOV („bag-on-valve”), care au avantajul de a păstra puritatea produsului, de a permite pulverizarea controlată sub orice unghi (p.s: chiar așa este, am încercat 🙂 ) și golirea recipientului până la 100% și de a proteja mediul înconjurător.

Sprayul cu apă termală Beyus asigură o pulverizare fină sub formă de ceață, calmă, fară senzația de rece (ador această senzație), ideală pentru îngrijirea pielii feței, pentru pielea delicată a bebelușilor, cu un sunet blând al emisiei, prin intermediul unei tehnologii performante a actuatorului.

✔ Este un produs hipoalergenic.
✔ Are un pH neutru .
✔ Reduce cu 35% bacteriile generatoare de acnee la 10 minute de la aplicarea produsului
✔ Crește cu 32% nivelul de hidratare pe straturile superioare ale pielii la o oră după aplicare
✔ Grăbește vindecarea pielii
✔ Reduce iritațiile și inflamațiile pielii
✔ Îmbunătățește aspectul general al pielii cu până la 82%.
✔ Este bogată în : SILICIU , BOR, OLIGOELEMENTE :🔹️ zinc🔹️ cupru 🔹️ litiu🔹️ fier 🔹️ seleniu.

Recomand cu mare drag apa termală românească Beyus 🙂

Lasă un comentariu