Au început reducerile pe site-ul Kalapod

Noi, femeile, iubim pantofii. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine 🙂 🙂  Să fie eleganți, confortabili, sport sau casual, nu contează pentru că ei înfrumusețează orice ținută.

Dar sunt atât de multe modele și atât de multe locuri de unde putem cumpăra. Oare unde este cel mai bine? M-am tot întrebat acest lucru, m-am tot documentat, mai ales că urmează să înceapă Black Friday și vreau să profit de reduceri 🙂

Ei bine, stați fără griji deoarece am găsit locul potrivit 🙂 Kalapod este site-ul perfect deoarece găsim o mulțime de pantofi, pentru toate gusturile și toate buzunarele 🙂  Găsim inclusiv pentru copii sau bărbați.

Dar pe Kalapod nu găsim doar încălțăminte, găsim și accesorii, cum ar fi genți, portofele, curele, fulare, ochelari sau ceasuri. Exact cum vă spuneam mai sus, este locul potrivit. Calitatea materialelor folosite, atât la încălțăminte cât și la genți, este una foarte bună.

Știu că poate părea greu când cumpărăm produse online pentru că ba nu nimerim mărimea, ba sunt altă culoare, și mai știu eu câte și mai câte dar am văzut că cei de la Kalapod au pe site mărimea în centimetrii, ceea ce ajută foarte mult.

Încă nu am cumpărat nimic de la ei dar vreau să aștept până pe data de 8 noiembrie când vor începe reducerile la ei pe site.

Au atât de multe produse încât, cu siguranță, nu mă voi opri doar la o singură pereche de pantofi. Și de ce m-aș opri? La ce reduceri vor fi, plus că este momentul perfect să îmi reînnoiesc încălțămintea de vară 🙂 Dar cred că îmi voi achiziționa și câteva genți și, de ce nu, câteva perechi de ochelari de soare 🙂 

În Black Friday intră toate categoriile de pe site (pantofi sport, pantofi, ghete, botine, cizme, mocasini, espadrile, teniși, sandale, papuci, balerini, reduceri, accesorii, noutăți) Vor fi reduceri de până la -85% pe toată perioada!! Mai bine de atât nici că se poate 🙂 🙂

Perioada de reduceri va fi următoarea:

  • Romania: 08 – 15 Noiembrie
  • Bulgaria & Ungaria: 15 – 22 Noiembrie
  • Grecia & Slovacia: 22 – 29 Noiembrie

Am văzut pe site-ul lor că au o politică bine pusă la punct de schimbare mărime, schimbare produs sau returnare produs, așa că nu îmi fac griji dacă va trebui să schimb sau să returnez ceva 🙂 Comanda pe site se face foarte ușor și rapid. Se navighează foarte ușor pe el, avem în partea din stânga butoane ajutătoare pentru a ne simplifica căutarea.

Profitând de reducerile pe care le oferă, o să cumpăr și câteva produse pentru a le oferi cadou de sărbători 🙂

Să avem spor la cumpărături!

Lasă un comentariu