Aromaterre – cosmetice 100% naturale, făcute cu dragoste în România

Frumusețea înseamnă încredere, sustenabilitate și naturalețe. Pe toate le găsim frumos compuse în brandul românesc Aromaterre care adună laolaltă coordonatele frumuseții, transparența și diversitatea. Scurt istoric:,,Noi suntem Vero, Cipri și Tudor și pasiunea noastră sunt plantele aromatice. Povestea noastră începe în 2014 când am cultivat lavanda prima dată, întâi am experimentat în grădina bunicilor cu busuioc, gălbenele și alte plante aromatice. Am început să cultiv împreună cu partenerul meu lavanda în comuna Pișchia, Jud. Timiș. Între timp ne-am extins cu culturi de salvie, busuioc, oregano, cimbru. Plantele sunt crescute natural, curat, doar cu soarele puternic din Banat și apa ploilor, cu multă grijă și implicare. Plantele noastre sunt distillate în curent de abur pentru a obține uleiuri esențiale și ape florale. Acestea le-am încorporat  în produsele de îngrijire pe care le producem. Am vrut să oferim în principal familiei produse naturale, cu ingrediente atent alese, nimic din ce nu e necesar. Din nevoia noastră de a folosi produse hipoalergenice cu cât mai puține ingrediente și riscuri pe termen lung, am ajuns să formulăm geluri de duș, creme și unturi de corp, precum și produse pentru ten sau păr.,,

Sunt foarte fericită când am posibilitatea de a testa produse românești, naturale, făcute cu ingrediente atent alese 🙂 iar ca de fiecare dată menționez că părerile mele sunt personale, sunt după o perioadă de probă a produselor și nu sunt influențate în nici un fel.

Mai jos o să vă povestesc despre fiecare produs testat 🙂

Gel de Duș Verde Crud – este recomandat pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea sensibilă și foarte uscată datorită conținutului ridicat de glicerină vegetală, unt de shea și ulei de măsline. Este potrivit pentru întreaga familie, chiar pentru nou-născuți. Are o textură tare interesantă, pe care nu am mai întâlnit-o la nici un gel de duș 🙂 are o consistență ușor gelatinoasă dar cu un miros absolut divin, nu credeam că poate exista un produs cu miros de iarbă proaspătă 🙂 Sunt foarte impresionată atât de textura gelului cât și de mirosul lui 🙂 Face o spumă delicată, care curăță foarte bine pielea și nu o usucă. Îl ador!!

Cremă de Corp Hidratantă cu Zmeură – oferă hidratare, catifelare și parfum fructat pielii. Pielea va fi hrănită cu vitaminele și nutrienții necesari pentru a rămâne fină un timp îndelungat. Cât de minunat miroase această cremă :-))) wow!! ca o zi însorită de vară, cu un miros divin de zmeură. Textură fină, lejeră, care se absoarbe imediat și nu lasă absolut deloc senzație grasă pe piele. Mirosul chiar persistă pe piele destul de bine, un mare plus 🙂 O recomand cu mare drag!!

Deodorant Natural cu Portocale – conține ingrediente ce reușesc să neutralizeze înmulțirea bacteriilor care cauzează mirosurile neplăcute. Se evidențiază prin conținutul de piatră de alaun, o sare minerală sub formă de cristal. Lasă pielea să respire și nu blochează porii. Fără alcool, aluminiu, ftalați și propylene glycol. Sunt chiar impresionată de eficiența acestui deodorant, care are și un miros tare plăcut, fresh, de portocală 🙂 Chiar îl recomand, dacă doriți să încercați un deodorant natural care ține mirosul neplăcut la distanță 🙂

Săpun Handmade cu Portocale – intens hidratant, blând cu pielea, potrivit pentru pielea sensibilă. Conține doar uleiuri saponificate de măsline și cocos, alături de ulei esențial de portocale. Face o spumă fină, cu un miros tare plăcut de portocale 🙂 și nu usucă pielea absolut deloc. Recomand cu drag!!

Săpun Exfoliant cu Cafea și Scorțișoară – cu uleiuri de măsline, cocos și shea, ulei esențial de scorțișoară. Asigură o exfoliere blândă, parfumată și plăcută a pielii. O explozie olfactivă care te trezește 🙂 așa aș descrie mirosul acestui săpun cu cafea :-)) Exfoliază ușor pielea și uneori îl folosesc și pe ten. Nu usucă pielea și o lasă fină la atingere. Merită încercat!

Pe site-ul Aromaterre găsiți o varietate de produse, 100% naturale, făcute cu dragoste și fără compromisuri. Merită să le încercați!

Lasă un comentariu