Allurene Cosmetics – brand românesc care își propune să devină cel mai bun BFF al tenului :-)

Știți zicala „Less is more ” ? Pornind de la aceasta, astăzi vreau să vă prezint un nou brand românesc, care își propune să fie cea mai bună prietenă a noastră când vine vorba de produse de îngrijire a tenului, și anume Allurene Cosmetics. Brand cu capital 100% românesc din Transilvania, producția având loc în România. Ingredientele sunt naturale, fără parabeni, sulfați sau gluten, fiind testate dermatologic și oftamologic iar ambalajele sunt 100% reciclabile.

Am început cu zicala, deoarece produsele Allurene Cosmetics au în compoziție ingrediente naturale, de calitate, certificate Ecocert, adecvate nevoilor specifice, de la adolescență la maturitate.

Produsele pe care le-am testat au texturi fine, care se absorb ușor în piele și mi-au oferit o experiență senzorială plăcută pe care o voi împărtăși cu voi în rândurile următoare 🙂 Părerile sunt personale și neinfluențate în nici un fel.

Lapte demachiant Allurene Conține ulei de migdale și ceramide, ce ajută la reducerea cearcănelor și îmbunătățește tonusul pielii. Potrivit pentru toate tipurile de ten. Testat dermatologic și oftalmologic. Vă spun sincer că am fost foarte sceptică de acest produs deoarece nu îmi place să folosesc lapte demachiant. Toate produsele de acest gen folosite în trecut nu mi-au plăcut din cauza texturii prea fluide, mă usturau ochii, nu îndepărtau machiajul cum trebuie, lăsau peliculă lipicioasă pe ten, o mulțime de minusuri și de aceea eram convinsă că și acesta va fi la fel DAR ce m-am înșelat. Vă spun cinstit că „a fost dragoste la prima folosire” 🙂  Are textura perfectă, nici prea fluid dar nici prea dens, îndepărtează foarte bine toate impuritățile, ochii nu ma ustură deloc. Este absorbit repede de ten și nu lasă peliculă lipicioasă iar mirosul, care nu irită tenul, este  suav, feminin și delicat. După fiecare folosire observ că tenul meu arată mai hidratat și mai fin cu un plus de tonus 🙂

Ser de hidratare Allurene – Este potrivit pentru toate tipurile de ten iar datorită ingredientului activ HYDROTENSYL, asigură o hidratare intensă și de durată, acționând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele și diminuarea pierderilor transepidermice de apă. Are o textură ușoară, de gel care se absoarbe foarte repede. Îl folosesc în fiecare seară iar dimineața ador cum pielea mea este fină, hidratată și radiază 🙂 Eu am tenul mixt și nu am întâlnit probleme de genul că ar fi prea hidratant sau să îmi lase peliculă grasă, nici vorbă, îmi oferă hidratarea necesară iar parfumul proaspăt nu îmi irită tenul sau ochii.

Cremă hidratantă Allurene – Potrivită pentru toate tipurile de ten, această cremă conține Acid Hialuronic și HYDROTENSYL, ce hidratează pielea în profunzime și pe timp îndelungat, asigurând totodată respirația celulară optimă. Am rămas plăcut surprinsă să îmi văd tenul dimineața foarte catifelat și luminos. O aplic seara, după serul hidratant și nu lasă absolut deloc senzație grasă pe ten. Are o textură lejeră, non-grasă, care se absoarbe repede și o aplic de asemenea pe gât și decolteu.  Parfumul este fin, proaspăt care nu irită.

Deși momentan Allurene Cosmetics nu au foarte multe produse în portofoliu (în afară de cele 3 produse pe care le-am testat mai există apă micelară, cremă antirid și cremă contur ochi) dar acestea care sunt fac o treabă minunată pentru ten, cu ingredient naturale, simple, perfecte pentru orice tip de ten și care ne ajută să avem o rutină de îngrijire care va deveni cel mai bun BFF pentru tenul nostru 🙂  Pe pagina Allurene Cosmetics, la secțiunea „Blog„avem o mulțime de sfaturi folositoare pentru îngrijirea tenului 🙂 Recomand cu mare drag produsele Allurene Cosmetics și de abia aștept să își extindă portofoliul

Lasă un comentariu