Aliatul pielii uscate şi sensibile- produsele Cetaphil

Cum îngrijim pielea sensibilă? Ce produse putem folosi? Acestea sunt doar câteva din întrebările pe care persoanele cu piele sensibilă le au. Şi eu sunt „posesoarea” unei pieli sensibile pe întreg corpul dar mai puțin pe ten, ciudat ştiu 🙂 Pentru mine, sezonul rece activează această sensibilitate şi încep „minunatele” simptome: uscăciune, mâncărime, aceea senzație că „pielea ține”.

De peste 70 de ani, Cetaphil s-a angajat să promoveze ştiința pielii pentru a oferi cele mai bune soluții de îngrijire a pielii sensibile. Produsele sunt special formulate pentru a îngriji toate tipurile de piele sensibilă. Am mai folosit în trecut produse Cetaphil şi am fost plăcut impresionată iar acum am avut ocazia să testez 2 noi produse (noi pentru mine 🙂) despre care voi detalia mai jos:

Cetaphil Restoraderm Loțiune de Curățare– este o loțiune de corp ușor spumantă, care curăță, hidratează şi calmează pielea predispusă la eczemă (adulţi, copii şi bebeluşi). Tehnologia patentată Filaggrin™ contribuie la hidratarea naturală a pielii. Tehnologia Miracare® asigură o spumă bogată în uleiuri hrănitoare și hidratante. Nu exagerez când spun că pielea mea o adoră! Curăță foarte bine dar fără să usuce, face foarte puțină spumă dar îmi lasă pielea hidratată şi catifelată iar aceea senzație de mâncărime după duş a dispărut. Nu conține: parfum, săpun, parabeni.

Cetaphil Cremă Hidratantă de noapte cu Acid Hialuronic – special concepută pentru a hidrata imediat și de durată tenul și pentru a-l proteja împotriva deshidratării pe timpul nopții. Ajută la calmarea tenului uscat și foarte uscat, lăsându-l catifelat și hidratat pe tot parcursul nopții. Deşi este destinată tenului normal, uscat şi foarte uscat, eu o folosesc cu mare drag pentru tenul meu mixt, uşor sensibil. Cu o textură lejeră dar foarte hidratantă, fără parfum, o folosesc seara pe ten dar nu numai🙂 fiind foarte hidratantă o aplic şi pe coate, brațe sau genunchi. Hidratează foarte bine, pot spune că este un produs multifuncțional🤗

Produsele de îngrijire a pielii de la Cetaphil ajută la apărarea pielii de cele 5 semne ale sensibilității: uscăciunea, iritația, rugozitatea, strângerea şi o barieră a pielii slăbită. Produsele sunt formulate şi testate dermatologic pentru a fi blânde cu pielea. Pot fi combinate pentru a oferi rutine simple şi eficiente de curățare şi hidratare pentru toate tipurile de piele sensibilă, uscată, grasă sau mixtă.

NeolaPharma-Galderma este partener unic pentru România şi Republica Moldova, care are în portofoliul său toate produsele Cetaphil.

Vă invit să descoperiți minunatele produse Cetaphil şi cu siguranță pielea voastră o să vă mulțumească 💖🙂

Lasă un comentariu